Anadolu Hayat Emeklilik’le Otomatik Katılım Artık Daha Kolay

Anadolu Hayat Emeklilik’ten, otomatik katılımın Ocak fazında sisteme girecek kurumlara hızlı ve kolay çözümler

Haberler Hit: 4512 / Yorum: 0 / 13 Kasım 2017 15:52
Anadolu Hayat Emeklilik’le Otomatik Katılım Artık Daha Kolay
-A +A

Bireysel emeklilik sektörünün öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, otomatik katılım kapsamındaki pratik çözüm ve yenilikleri ile otomatik katılımın Ocak fazında da kurumların yanında. Konuyla ilgili açıklama yapan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, “Kurumlar için süreçlerini hızlı ve verimli yönetmenin en öncelikli konular arasında olduğunu biliyoruz. Bu nedenle iş ortaklarımızın otomatik katılım için harcayacakları eforu asgari düzeye indirmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
2017 yılı başından itibaren kademeli geçiş ile uygulamaya giren Otomatik Katılımın dördüncü fazı Ocak ayında başlayacak. Çalışan sayısı 50 ile 99 arasında olan yaklaşık 20 bin kurumun bu fazda sisteme dâhil olması bekleniyor. Otomatik katılıma ilişkin tüm süreçleri kolaylaştırmak ve hızlandırmak için yola çıkan Anadolu Hayat Emeklilik, bordro entegrasyonu çözümünün akabinde birkaç dakika içinde otomatik katılıma giriş işlemlerinin tamamlanabileceği bir  yeniliği de çok yakında kurumların hizmetine sunmaya hazırlanıyor.
Kolay, hızlı ve verimli
Yurtiçi tasarrufları artırarak, güçlü bir ekonomik büyüme modelinin hayata geçirilmesinde önemli rol oynayacak otomatik katılıma dikkat çeken Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü M. Uğur Erkan, otomatik katılımın tüm süreçlerini kolaylaştırarak müşterilerin daha hızlı hizmet alabileceği bir yapıya ulaşmak istediklerini belirtti. Kurumlar, faaliyete geçecek “Online Otomatik Katılım” sayfasından diledikleri anda teklif alarak otomatik katılım sözleşmelerini dijital kanal aracılığıyla oluşturabilecekler. Ayrıca, katılımcıların bireysel emeklilik hesaplarına ilişkin tüm işlemler için kurumların bordro programları ile entegre çalışabildiklerini dile getiren Erkan, “Kurumlar için süreçlerini hızlı ve verimli yönetmenin en öncelikli konular arasında olduğunu biliyoruz. İş ortaklarımızın Online Otomatik Katılım ve bordro entegrasyonu ile zaman kazanmasını hedefliyor ve otomatik katılım sürecinde yüklerini hafifletecek pratik çözümler üretmeye devam ediyoruz. Ocak ayı itibarıyla 50 ile 99 arasında çalışanı olan şirketler sisteme dâhil olmaya başlayacak. Bu yeni faz ile birlikte yaklaşık 1 milyon 400 bin kişinin daha sisteme katılımını öngörüyoruz. Anadolu Hayat Emeklilik olarak, otomatik katılım kapsamında, gerek katılımcı sayısı gerekse fon büyüklüğü anlamında üretim rakamlarının hedeflerimiz doğrultusunda gerçekleştiğini söyleyebilirim.” dedi.
Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında
Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında “Türkiye’nin ilk hayat sigortası şirketi” olarak kuruldu. Halka açık ilk emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. 1 milyon 139 bini aşan katılımcı sayısıyla Anadolu Hayat Emeklilik, sistemdeki lider pozisyonunu güçlendirmeye devam ediyor. Sistemden emekli olan kişi sayısında da öncü konumunu koruyan Şirket, Sistem emeklilerinin yüzde 25’ine sahiptir. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Şirketin; İstanbul (3), Ankara (2), Adana, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli ve Trabzon’da Bölge Satış Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 530’u aşan direkt satış ekibi, 280’e yakın özel acentesi, Türkiye İş Bankası ve Anadolubank’ın toplam bin 500’e yaklaşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.
 
 

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Kobitek tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti