KOBİler yeni nesil iş çözümleriyle fark yaratacak

İş teknolojileri konusunda tüm şirketlerin çözüm ortağı olan Medyasoft, ;KOBİ;ler İçin İş Çözümleri&; Anadolu turunu tamamladı.

Kobi Destekleri Hit: 1042 / Yorum: 0 / 2 Ocak 2013 12:28
KOBİler yeni nesil iş çözümleriyle fark yaratacak
-A +A

KOBİ’lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmalarını sağlamak için şehre özel program hazırlayan Medyasoft, Anadolu turunun sonuncusunu Kahramanmaraş’ta gerçekleştirdi. Bilişim dünyasının dev isimleri Adobe, Autodesk, Kaspersky, SAP ve Wacom ile 300’ün üzerinde KOBİ, kamu ve eğitim kurumuna ulaşan Medyasoft, 2013 için hedef büyüttü. Yeni yılda 2 bin şirkete ulaşmayı hedefleyen Medyasoft, yeni nesi iş çözümleri ile KOBİ’leri bölgesel güç haline getirmeyi hedefliyor

Kurumlara yazılım, güvenlik ve eğitim alanında uçtan uca çözümler sunan Medyasoft, “KOBİ’ler için iş çözümleri” Anadolu turu kapsamında altıncı ve son durağı olan Kahramanmaraş’taydı. Medyasoft, iş ortaklarıyla birlikte geliştirdiği yeni nesil iş çözümlerini, iş dünyasında rekabet avantajı sağlamak ve sektörde fark yaratmak isteyen Kahramanmaraşlı KOBİ’lere tanıttı.

KOBİ’lerin verimliliklerini artırarak dış dünyaya açılmaları için şehre özel program hazırlayan Medyasoft’un 2012 yılındaki son durağı olan Kahramanmaraş’ta, Adobe, Autodesk, Kaspersky, ve Wacom’un yeni nesil iş çözümleri tanıtıldı. Mimar, mühendis, inşaat profesyonelleri, matbaacılar, grafik tasarımcıları, yayıncıların yanı sıra kamu kurumları ve üniversiteler için geliştirilen yazılım ve güvenlik çözümleri aktarıldı.

“300’ün üzerinde KOBİ ve eğitimciye ulaştık”

Günümüz iş dünyasının rekabetçi pazar koşullarında, sektörde fark yaratıp, karlılığı artırmak için hızlı ve doğru stratejilerin ancak yeni nesil iş teknolojileriyle gerçekleşebileceğine dikkat çeken Medyasoft Genel Müdürü İhsan Taşer, “Türkiye’nin dünyanın dev ekonomileri arasında yer alabilmesi için KOBİ’ler büyük önem taşıyor. Medyasoft olarak KOBİ’lerin de ellerindeki bilgi ve veriyi değere dönüştürmeleri, hızlı karar alabilmeleri, aynı zamanda da devler ligine hazırlanabilmeleri için İstanbul, İzmir, Eskişehir, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Kocaeli’de 7 etkinlik düzenledik. Bilişim dünyasının dev isimleri Adobe, Autodesk, Kaspersky, SAP ve Wacom’un yanısıra iş ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantılarda 300’ün üzerinde KOBİ ve eğitimciye ulaştık. Bilgi merkezli üretim, doğru kararların alınması ve karlılıklarını maksimum düzeye çıkarabilecekleri yeni nesil iş çözümlerini tanıttığımız bu toplantılardan olumlu geri dönüşler aldık. 2013 yılında da aldığımız bu geri dönüşler sayesinde ‘KOBİ’ler için iş çözümleri’ etkinliğimizi daha fazla ilde gerçekleştireceğiz” dedi.

“KOBİ’leri bölgesel güç yapacağz”

Şehre özel olarak hazırlanan toplantıların sadece KOBİ’ler için değil, kamudan eğitime kadar her alan için büyük önem taşıdığına dikkat çeken İhsan Taşer, 2013 yılında Anadolu turu kapsamında hedeflerinin 2.000 şirkete ulaşmak olduğunu söyledi. Medyasoft Genel Müdürü ihsan Taşer sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni nesil iş teknolojileri bilgi paylaşımından kurum içi iletişime kadar şirket içindeki tüm birimlerin bilgiyi tek bir havuzdan yönetmesine olanak tanıyor. Sunduğu esnek yapı ile iş akışını basitleştirip hızlandıran, maliyetleri kontrol altında tutup fikirlerin düşünce hızında hayata geçebilmesi için esnek çözümler sunan yeni nesil iş teknolojilerini 2013 yılında da hız kesmeden tanıtmayı sürdüreceğiz. Başta KOBİ’lerimiz olmak üzere işlerinde yeni nesi iş çözümlerini kullanmak isteyen tüm şirketleri bu teknolojilerle dünya standartlarına kavuşturup, bölgesel güç olabilmeleri için birebir mesai harcayacağız.”

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Kobitek tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti