Ödeal İşyerlerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden bu yana, küçük işletme ve KOBİ’lere ödeme çözümleri sunan Ödeal, 2023 yılının ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı.

Haberler Hit: 249 / Yorum: 0 / 24 Nisan 2023 01:27
Ödeal İşyerlerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor
-A +A

Sonuçlar, Ödeal’ın bir önceki yılın aynı dönemine oranla işlem hacmini yüzde 222 artırarak büyümesini sürdürdüğünü ve 100 binden fazla işletmeye ulaştığını ortaya koydu. Şirket 2022 yılında, yüzde 313’lük büyüme elde etmişti.
 
Ödeme kuruluşlarının önde gelen markalarından Ödeal, 2023 yılının ilk çeyreğinde, büyümesini hız kesmeden devam ettirerek bir önceki yılın ilk çeyreğine göre işyeri adedinde yüzde 49, işlem adedinde yüzde 94, işlem hacminde ise yüzde 222 artış sağladı. Ödeal, bu büyüme ile birlikte 100 binden fazla küçük esnaf, mikro işletme ve KOBİ’nin finansal ihtiyaçlarını yenilikçi teknolojik çözümlerle karşılar hale geldi. Türkiye’nin finansal erişim oranının artmasına destek sunma misyonuyla Ödeal, müşteri ihtiyaçlarını en verimli şekilde karşılamak için geliştirdiği yeni ürün ve teknolojilerle sektöre yön vermeye devam etti. Ödeal’ın yeni geliştirdiği E-Fatura POS çözümüyle birlikte KOBİ’ler çok avantajlı bir şekilde dijital dönüşüm ürünlerini ödeme ile uçtan uca entegre bir şekilde kullanmaya başladılar.
 
Ödeal, Deprem Bölgesindeki Çalışma Arkadaşlarının ve İşyerlerinin Yanında
Ödeal, Şubat ayı itibariyle, deprem bölgesindeki işletmelere ek destek vermek üzere kolları sıvadı. İş hacminin yüzde %6’sının deprem bölgesinde bulunduğunu ve depremzede esnafın yanında olmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Ödeal Kurucu Genel Müdürü Fevzi Güngör “Tüm halkımız gibi, iş dünyası olarak da önceliğimiz, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın ve esnafımızın yaralarını sarmalarına, yüklerini bir nebze de olsa hafifletmeye yardımcı olmak. Ödeal olarak depremin ilk gününden itibaren devlet kuruluşları, meslek birlikleri ve çeşitli sivil toplum kuruluşları aracılığı ile maddi yardımlarımızı ilettik. Ekiplerimizle sahada bulunarak gerek çalışanlarımız gerek bölge halkına destekte bulunduk, bulunuyoruz. Şimdi amacımız, bölgede ayakta kalan iş yerlerinin güçlenmesine, küçük işletme ve KOBİ’lerin hayatlarını sürdürmelerine katkı sağlayabilmek. Bu amaçla hem eski hem de yeni üye olacak Ödeal’lılara bir destek paketi oluşturduk” dedi. Paket kapsamında Ödeal, deprem illerindeki üye işyerlerinin faturalarını 6 ay boyunca (Şubat 2023 – Temmuz 2023) donduruyor ve bölgedeki işyerlerinin gerçekleştirdiği tek çekim POS işlemlerinden 0% komisyon alıyor. 
 
 
2023’te Ödeal’ı Daha Büyük Başarılar Bekliyor
2022 yılını, pandeminin etkisinin hala hissedilmesi ve olağan dışı ekonomik koşullara rağmen 2021’in aynı çeyreğine göre yüzde 313 oranında büyüme ile kapatarak örnek bir başarı elde ettiklerini, 2023’e de aynı başarı ile giriş yaptıklarını belirten Fevzi Güngör, 2023 hedeflerinin daha da büyük olduğunu belirtti. Güngör “İlk çeyrek rakamlarımız gösteriyor ki, 2022’de gerçekleştirdiğimiz hızlı büyümemizi 2023 yılında da sürdüreceğiz. KOBİ’lerin finansal hizmetlerden avantajlı bir şekilde faydalanmasını sağlayan bir ekosistem yaratabilmek en büyük arzumuz olmaya devam ediyor. Bu amaçla, bankalardan mali müşavirlere farklı ekosistem oyuncularıyla da iş birliği içerisinde; müşterilerimiz için değer yaratan ürün ve çözümleri piyasaya sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Güngör sözlerine şöyle devam etti “2023 yılı sektördeki fiskalizasyon devrimine bulut üzerinden çözüm sağlayan ürünlerle öncülük ve liderlik edeceğimiz, bu amaçla tasarladığımız uçtan uca çözümlerle öne çıkacağımız bir yıl olacak. Üstelik her zaman olduğu gibi bunu yine müşterilerimize mümkün olan en düşük sahip olma maliyetiyle sunacağız. Yeni geliştirdiğimiz E-Fatura POS ile hem mevzuata uygun hem de yazar kasa yerine kullanılabilen posları cihaz için herhangi bir ücret talep etmeden kiralama modeli ile sunmaya başladık. Ödeme hizmetleri konusundaki başarımızı dijital ürün ve hizmetler ile zenginleştirerek işyerlerinin dijital dönüşümlerinde yol arkadaşları olacağız.”
 
Ödeal Futbolu Destekliyor 
Türk futbolunu destekleyen Ödeal, bu desteğini Galatasaray Erkek Futbol Takımı Şort Sponsoru olarak tescilledi. 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçerli olacak sponsorluk anlaşması ile ilgili bilgi veren Fevzi Güngör; sporun özellikle de futbolun tüm ülkeyi saran coşkusu ve birleştirici gücü ile Ödeal’ın destekleyici ruhunun birbirini tamamladığının altını çizerek “Ülkemizin önde gelen futbol takımlarından Galatasaray ile iş birliği içerisinde olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Ödeal’ın sunduğu yenilikçi ödeme çözümlerini daha geniş kitlelere yaymak, çözümlerimizden çok daha fazla küçük esnaf ve KOBİ’nin yararlanabilmesini sağlamak temel hedeflerimiz arasında. Galatasaray ile iş birliğimizin Ödeal’ın kullanıcı ağı ve hacminin genişlemesine katkı sağlayacağı yönündeki inancımız sonsuz. Önümüzdeki dönemde de Türk futbolunu desteklemeye devam edeceğiz” dedi

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
2012 Kobitek tüm hakları saklıdırHaber Yazılımı Haber Scripti